TERASSMARKISER

En terrassmarkis är det givna valet när du vill skugga din uteplats eller annan större yta. Vi erbjuder marknadens bredaste sortiment av terrassmarkiser och du väljer själv vilka mått, material och färger som passar dig bäst. Välj mellan traditionella, halvkassetter eller helkassetter.

FÖNSTERMARKISER

Visst är det härligt när solen flödar in genom fönstret? Åtminstone en kort stund. Sedan blir det för ljust och för varmt. Lösningen är en fönstermarkis som effektivt bländar av solen, ger ett svalare rum och samtidigt låter dig behålla utsikten.

SCREEN

Screen även kallat vertikalmarkis är utvändiga solskydd som används med fördel där det blåser mycket. Screenen är nästintill underhållsfria och skapar bra ljusförhållanden och inomhusklimat. De spar energi då kallras kan minskas och förbättrar inomhusklimatet under värmetoppar. De gör det möjligt att se ut samtidigt som dagsljuset tillåts att komma in. Den monteras lätt på de flesta typer av fönster. De kan integreras i fasaden för att synas så lite som möjligt.

SIDELINE

Sidomarkis som är tänkt att skydda dig mot vind och insyn. När du kompletterar din terrassmarkis med en Sideline skapar du ett helt uterum. Väven dras enkelt ut och när den inte används ligger den skyddad i sin kassett.

PERGOLAMARKISER

Vill du kunna njuta mer av våren och hålla kvar känslan av sommaren under hösten så är kanske en pergolamarkis den rätta solskyddsprodukten för dig. Eller om du står i valet och kvalet mellan terrassmarkis eller uterum eller vinterträdgård. Inga bygglov behövs utan du kan börja bygga direkt. Som tillval utrustar du pergolan med zippscreens för att stänga uterummet helt.


Mer info hittar du här: Pergolamarkis Perea P20

MOTOR / AUTOMATIK

Våra utvändiga solskydd styr du enkelt och bekvämt med en motor. Välj mellan trådbundet eller fjärrkontroll. Komplettera med sol och vindautomatik så fälls solskydden ut när solen ligger på. Börjar det blåsa fälls de in igen. Du kan nu även kontrollera produkterna med vår nya app-styrning Somfy Connexoon via din smartphone.

VÄRMELAMPOR


VÅRA REFERENSER

FLER REFERENSER

COPYRIGHT © MP SOLSKYDD 2024 | WEBBPLATS PRODUCERAD AV WEBISTER

(* = DUETTE® är ett registrerad varumärke för Hunter Douglas Industries Switzerland GmbH.