PERSIENNNER

Med våra trä- och aluminiumpersienner kan du enkelt ställa in det ljusflöde du vill ha just för stunden. Välj mellan ett stort antal lamellfärger, stegbandsfärger och olika träbetser. Vi tillverkar sedan dina persienner helt efter dina mått. Finns i 25mm samt 50mm.

RULLGARDINER / EFFEKTGARDINER

En klassiker i modernt utförande. Rullgardinen är en naturligt stilren produkt där du sätter din personliga prägel på gardinen genom att kombinera väv med val av underlist, sidodrag el. en mjukrullande fjäder manövrering. Textilerna finns från tunna transparenta till mörkläggande, men även högreflekterande för bättre värme och ljusreducering. Effektgardinen kan beskrivas som en ställbar rullgardin med persiennens funktioner.

PLISSÉGARDINER / DUETTE®(*)-GARDINER

Våra plisségardiner kan beställas med mjukt transparanta eller mörkläggande vävar. Du kan anpassa färg och mönster så att de skapar harmoni och stämmer överens med övrig inredning. Flera av våra modeller är barnsäkra, dvs inga löst hängande linor som barn kan vira kring halsen. Gardinen DUETTE®(*) har samma funktion som plisségardinen och låter dagsljuset silas behagligt genom väven. Med luftkanalerna mellan väven får man en av marknadens mest energieffektiva invändiga avskärmningsprodukter med en mängd olika manövreringsalternativ.

LAMELLGARDINER

Våra lamellgardiner ger ett luftigt och modernt intryck i ditt hem eller på ditt kontor. I dagens stora fönsterpartier är lamellgardinen det naturliga valet för att reglera ljusinsläpp och insynsskydd. Genom att vinkla lamellerna, som finns i 2 bredder 89 alt 127 mm, bestämmer du själv hur mycket du vill skärma av och därigenom få ljuset att falla behagligt in i rummet. I vår nya kollektion finns en mängd vävar i olika färger, strukturer och med olika egenskaper. Valmöjligheten är stor vad det gäller modeller och utföranden, t.ex. till lutande fönster.

SKÄRMGARDINER

Skärmgardin är en flexibel och modern lösning för ditt fönster. Diskreta skensystem och vackra vävar utmanar din kreativitet och ger ditt rum helt ny karaktär. Vävarna kan kombineras med varandra efter tycke och smak. Det passar lika bra i hemmiljö som i stora lokaler när du vill ha en ombonad men ändå stilren fönstermiljö. Att sätta trä eller aluminiumlister på väven ger en unik inredningseffekt. Vävarna finns i olika färger med olika grad av ljusinsläpp.

MOTOR / AUTOMATIK

Våra invändiga solskydd går att förse med motor och styra med tex fjärrkontroll eller solautomatik. Du kan även kontrollera ditt hem från din smartphone via vår nya app-styrning Somfy Connexoon.

BARNSÄKRA PRODUKTER

Vi erbjuder ett flertal modeller av bla plissé och gardiner från DUETTE® som klassas som barnsäkra i enlighet med de nya direktiven (EN13120).
Med övriga produkter bifogar vi barnsäkringsdetaljer som skall förhindra att små barn stryps eller trasslar in sig i linor, band el. kulkedjor. För att förhindra olyckor skall linor mm placeras utom räckhåll för små barn.

VÅRA REFERENSER

FLER REFERENSER

COPYRIGHT © MP SOLSKYDD 2024 | WEBBPLATS PRODUCERAD AV WEBISTER

(* = DUETTE® är ett registrerad varumärke för Hunter Douglas Industries Switzerland GmbH.